Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Připojení reprobeden

Od: mikor* odpovědí: 6 změna:

Mám mini věž Panasonic ke které jsou připojeny dodávané reprovky s odělenýni vstupy výšky - hloubky z výstupů minivěže.Protože mám nevyužité dvě třípásmové reprobedny (30L),tak bych je chtěl připojit misto stávajících bedýnek ale nevím jak,jestli mám přívody hloubky-výšky spojit,nebo to nejde.Věž má 8Ohm výstopy o reprovky 4Ohm vstupy.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

no jde to pomoví výhzbek které si dokoupíš a zapojíš je opačně. Výhybyk potřebuješ 4ohmy/8ohm.

Na vstupy 8ohm připojíš výstupa větže a n avýstup 4ohmy pak tu 3pásmovku. Výhybka to bude slučovat. Přímo to propojit nedoporučuji, odejdou ti koncové stupně.

mikor*
hodnocení

No,myslel jsem si to,že to jen-tak nepůjde Díky.

doplněno 06.10.14 11:28:

Ještě jsem uvažoval,že reprobedny otevřu a upravym 3-pásmové výhybky v bednách.

111®

kouknout na to můžeš, mohl by jsi je i možná použít, ale nejde jen o ta pásma , ale i o přizpůsobení beda/věž , aby to bylo 4/4 nebo 8/8 a ne 8/4 nebo opačně záleží jaké jsou v bednách repráky..

mikor*
hodnocení

Promiň že jsem tak blb...protože kecám.Ty výstupy z věže jsou 4Ohm.Mám ještě jednu věž Philips a ta má 8Ohm výstup.Teď jsem se byl podívat do technických listů a zjistil jsem že jsem to spletl!

doplněno 06.10.14 12:12:

Jo a repráky jsou všechny 4Ohm a asi40W.

111®

no tak vyhoď výhzbky a vytáhni to pomocí 4 trátů , vejšky zvlášť a ostatní zvlášť a je to ...přizpůsobený to asi bude když je to 4/4Ohmy..

mikor*
hodnocení

Tak jdu na to,myslím si,že to bude nejlepší řešení.protože ty bedny k jinému zařízení nebudu připojovat.Díky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]