Nejste přihlášen/a.
Zdravím, je mnoho aplikací pro Tablety a mobili z Androidem a všechny jsou ty nej, ale chtěl bych poradit aplikaci na úsporu baterie i na čištění a podobně, které jsou opravdu funkční a dělají to co se odnich očekává.
Děkuji za rady
Na čištění jsem používal Clean Master, ale nedávno jsem zjistil, že po jeho odinstalaci je zařízení svižnější a hlavně se mi teď pořád neukončují aplikace na pozadí, takže jen přepnu a jedu, nemusím čekat až se aplikace znovu načte. Ukončují se až v případě zaplnění paměti, což je rozumné.
"Spořiče baterie" jen nastaví systém tak, aby spotřebovával co nejmíň baterie, ale neumí to nic víc než co si můžete v systému nastavit sám a je to na úkor užívání, např. snížení jasu, doby do vypnutí displaye, zakázání grafických efektů, wifi, data...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.