Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aplikace pro Android

Od: remisak* odpovědí: 3 změna:

Zdravím, je mnoho aplikací pro Tablety a mobili z Androidem a všechny jsou ty nej, ale chtěl bych poradit aplikaci na úsporu baterie i na čištění a podobně, které jsou opravdu funkční a dělají to co se odnich očekává.

Děkuji za rady

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Na čištění jsem používal Clean Master, ale nedávno jsem zjistil, že po jeho odinstalaci je zařízení svižnější a hlavně se mi teď pořád neukončují aplikace na pozadí, takže jen přepnu a jedu, nemusím čekat až se aplikace znovu načte. Ukončují se až v případě zaplnění paměti, což je rozumné.

"Spořiče baterie" jen nastaví systém tak, aby spotřebovával co nejmíň baterie, ale neumí to nic víc než co si můžete v systému nastavit sám a je to na úkor užívání, např. snížení jasu, doby do vypnutí displaye, zakázání grafických efektů, wifi, data...

hodnocení

1x

úspora baterie je spíše jen hra s čísly, reálně uspoříte zejména tak, že budete používat zařízení méně často během dne.

doplněno 13.08.14 11:50:

samotné androidní zařízení by mělo mít v sobě módy nastavení řešící spotřebu energie.

kutululu
hodnocení

1x

Mě baterie vydržela opravdu jen chvíli, i když jsem s ním nic nedělala, a tak jsem si stáhla nějaký program na úsporu baterie a podrobný výpis toho, co baterii vybíjí. A paradoxně jsem pak přišla na to, že všechny ostatní aplikace jsou OK a nejvíc "žere" tenhle rádoby super prográmek *haha*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]