Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Motorola razr v3i-je špatně slyšet

Od: vosikac* odpovědí: 1 změna:

*jasne*Milí rádcové...*modla*.nemáte někdo zkušenosti s motorolou razr v3i? Při tlefonování mě ostatní špatně slyší,vypadávájí slova...*bum*.Nedá se to jen nějak změnit v nastavení telefonu nebo je to vada a bude nutné poslat ho na reklamaci? Díky Tom*nevi*

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

rybkabezvody
hodnocení

0x

ahoj, byla jsem také asi rok jeho majitelkou a nakonec jsem byla nejšťastnější když jsem ho vypla a uklidila do šuplíku*palec*. Bohužel problémy s telefonováním, slučování esemesek do sebe a výpadky dispeje jsem měla na každodenním pořádku, takže Moto už nikdy a ani reklamace v záruce nepomohla - údajně tam nic nenašli*zed*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]