Nejste přihlášen/a.
Vzpomínám si, že jsem kdysi v nějaké diskuzi četl, že se dá sehnat nějaký dekódér na české programy vysílané družicí ASRTA 3. Podotýkám, že jsem deaktivoval kartu na Skylink, protože se mi nevyplatí platit ten jejich "servisní" poplatek.
Když tak prosím o soukromou zpráu, pokud je to choulostivé téma:o))
Nebudu to moc rozvádět, ale jestli nemáte doma úplně "blbej" přijímač, tak to jde rešit SW klíčema (key.db) nebo cardsharing. Já mám doma normálně kartu, ale do přijímače jsem si nahrál SW klíče pro cizí kanály z jiných družic a vše jede krom českých HD kanálů při vyndání karty a to píšu o asi 1 rok starých kódech, tak hledejte na sat fórech aktuální databázi. Ještě napovim starou zprávu, že u družice na UPC by mělo jít všechno, ale opravdu půl až rok starý zprávy
@kangaroo: Máme tu vnitřní poštu, tam můžete rozvádět jak je libo
No a pokud jde o ty české programy, jestli jste měl na mysli to co je v titulku (programy České televize), pak je tu Karta ČT.
Jak jste deaktivoval tu kartu?
K deaktivaci karty může Skylink přistoupit po jednom roce od data, kdy byla na příslušné kartě deaktivována poslední služba. Týká se tedy výhradně karet, na kterých již rok nejsou aktivní žádné služby.
Takže pokud to není rok, co vám doběhlo nějaké předplatné (balíček, ser. poplatek), tak deaktivovaná není.
doplněno 12.08.14 00:55:Nevím co se zas místnímu editoru na té adrese nelíbí, adresa odkazu se nesmyslně zkracuje a pak nefunguje.
tvp.ceskatelevize.cz/... ...takhle vypadá správně
doplněno 12.08.14 01:12:@martinhajek: Však se taky ve VOP píše, že K deaktivaci karty MŮŽE Skylink přistoupit...ne že nutně každou vypne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.