Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak změnit soubor MP4 na videoklip

Od: domiiii odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

mám problém, který bych chtěla vyřešit. Chtěla jsem upravit video z kamery, které jsem minilý týden natočila. Upravuji v programu Windows Movie Maker a video tam "přetáhla". No bohužel to ten program bere jako stopu zvuku a ne jako video. Proto jsem si otevřela vlastnosti filmu, který jde a toho videa. Všimla jsem si, že film má typ souboru jako videoklip a video jako MP4. A proto se ptám jestli by se s tím nedalo něco udělat.

Předem děkuji za odpovědi.

Jak změnit soubor MP4 na videoklip

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hm*
hodnocení

0x

Možná tomu to trdlo nerozumí, protože nemá kodek.

lomax*
hodnocení

0x

Bude to tím Windows Movie Makerem, zkusil bych ho buď aktualizovat, nebo stáhnout jiný podobný program, třeba na Slunecnice.cz.

hodnocení

0x

Musíte si do počítače stáhnout nějakaý kodek (kodér-dekodér) čisté windowsy umějí málo formátů. Nejlépe je nějaký univerzální, pak nebudete mít problém s žádným videem. Stačí stáhnout a nainstalovat a ten Movie maker si už s tím videem pak poradí.

slunecnice.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]