Nejste přihlášen/a.
Ahoj potřebuju pomoc nevím jaký telefon si mám koupit aby aspon 2dny vydržela baterka ,chtěla bych dotykový, a když si stáhnu hru tak aby se my nevibijela baterka a posledni aby nebyl moc drah díkyy poslechnu si všechny ady .D
Napiš kolik máš našetřeno v pokladničce/kolik jsou ochotni rodiče dát a pak se o něčem bavme. Jinak není moc drahý mobil třeba za 8000.
Ale jak už bylo řečeno. Mobilů co vydrží 2 dny je asi dost, ale nesmíš přitom hrát hry a málo používat internet aby tolik vydržel. Nech ho ležet na stole a vydrží 3 dny, zahrej si půl hodiny hru a můžeš za 3 hodiny nabíjet.
Dlouho jsem vybíral a koupil THL 4400 mobilni-telefony.heureka./... . Aku má 2x větší kapacitu než je běžné. Stále mám zapnutou Wi-Fi, GPS, používám jako internetová rádio ... hraju si . A dobíjím 1x za 4 dny. Prodává se i jeho lepší bráška THL 5000.
PS: pokud jde o hry tak Antutu má 17500
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.