Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Televizor LG

Od: kelly* odpovědí: 7 změna:

Mame doma televizor LG 32LE5500 a tam se dá dát nahravaní na televizi všechno se to spustí nahravaní začne dokončí se a problém nastane že nevíme kam se to uloží zkusili sme mít v TV flashku tam se to nenahrává nemá někdo skušenost s tímhle a neporadími někdo kde se to uloží.Předem děkuji za odpověď.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Televize LG mají myslím nastaveno na minimální kapacitu 40Gb takže nejspíš nějakej Hard disk (HDD).

doplněno 10.08.14 18:04:

Podle mně by to nahráváni bez zapojenýho disku ani nemělo začít a mělo by vás na něco upozornit.

doplněno 10.08.14 20:26:

Není to náhodou LV 5500?!?!?

kelly*
hodnocení

Ano ale kde to najdu nebo de to nějak přehodit aby se to uložilo na flashku?Nevíte jak?

kelly*
hodnocení

nn je to LE?Vy víte kam se to ukládá na LV?

hodnocení

0x

Jestli je to opravdu LG 32LE5500 tak ta funkci nahráváni na HDD v popisu nemá.

led-televize.heureka.cz/...

Viz. otázka led-televize.heureka.cz/...

kelly*
hodnocení

No ok ale nevim proč to ukazuje že se to nahráva pak nahravaní dokončeno :)

hujer123*

Budete muset zkusit hard disk. Mně to na flash také nenahrává, ale aspoň napíše proč ne.

Uvnitř televize není žádné medium, takže nahrávat se musí jedině na zařízení USB.

hodnocení

0x

Mám také LG a tyto televize neumí nahrávat na flash paměť, pouze na HDD, který musí být připojen do určité USB zásuvky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]