Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, měl bych dotaz.
Nemáte někdo zkušenosti s vrácením peněz ve společnosti OKAY, po uznané reklamaci. Jde o částku zrhuba 2500 Kč. Dnes jsem si byl vyzvednout zboží na reklamačním oddělení společnosti Okay, zde mi bylo řečeno, že zboží je neopravitelné a budou mi muset vrátit peníze. To mi vůbec nevadí, ale nastal problém, chtěl jsem aby mi peníze vrátili v hotovosti na místě, jelikož jsem v hotovosti i za zboží platil, avšak bylo mi řečeno, že mají možnost mi peníze zaslat pouze a jenom na účet. Proto bych se chtěl zeptat, zda s tímto jednáním máte někdo zkušenost, popřípadě, jak dlouho trvá než od firmy Okay přijdou peníze na účet?
Děkuji moc za odpověďi.
Hotově jsem platil, bylo to zboží objednané přes eshop, ale placeno hotově na pobočce. Také jsem si říkal, co by dělal důchodce
Při odstoupení od smlouvy na základě reklamačního řízení musí obchodník vrátit peníze bez zbytečného odkladu,tedy ihned a způsobem,jaký požaduje zákazník. Jakékoliv jiné povídání je mimo mísu a je vhodné nahlásit /okud se uzná za vhodné/ na ČOI,kde na tuhle firmu už mají založený slušný šanon
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.