Nejste přihlášen/a.
Zdravím Vás,
zajímalo by mě na čem pocítím Full HD. Co má takové rozlišení... BlueRay? Resp. když koupím HD ready 1024x768px jak moc prohloupím oproti Full HD 1920x1080px, když digitální vysílání i DVD je snad 720x576px. Běžné kamery taky asi jedou na DVD kvalitu.
Díky předem
pokud není OPRVADU VELMI VELMI KVALITNÍ PŘÍJEM tak TV s Full HD máte "zbytečně". Bohatě stačí HD ready ...
"Vyhozené" peníze jen za to, že můžete před známými "machrovat", mám TV s Full HD, ale stejně tu kvalitu obrazu u nás "nedostanete".
A až u nás bude jednou "možná" kvalitní příjem tak to budou TV s Full HD v každém druhém krámku za pár "šušňů", ale to za tu dobu vystřídáte několik TV
díky, mám podobný názor. Nechce se mi dát 8tis za něco, co nevyužiju během 5 let... za 5 let mohou být OLED a plazmu hodím na půdu.
Je neuvěřitelné, že Samsung má spotřebu ukrutných 380W, zatím co Panasonic 250W... je to stále hodně, ale 380W bych fakt neunesl... nechápu.
Ta spotřeba je změřená nebo udávaná výrobcem? Přijde mi to, jakoby to vyšší číslo bylo maximum a to nižší průměr, resp. to odpovídá reálným měřením. Nevidím důvod, proč by měl mít Samsung o tolik vyšší spotřebu při dalších srovnatelných parametrech.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.