Nejste přihlášen/a.
Dobrý den dneska jsem se šla koupat do přehrady a zapomněla jsem si v kapse mobil. Ve vodě jsem byla tak necelých 5 min. A cesta domů mi trvala asi tak 1 hodinu, poté jsem to doma vyfénovala a když jsem to chtěla pokusit zapnout tak jsem dala baterku dovnitř a začalo to neustále vrnět. A tak jsem to začala sušit na sluníčku. Prosím poraďte mi zda dělám zprávně či mám udělat něco jiného.
Vyndat baterii,simku a nechat mobil sušit a sušit.Zítra by měl být v pořádku.Také se mně to kdysi stalo
Ano,na sluníčku Druhý den šlapal jako hodinky.
Ségra jí taky utopila, bohužel jí ani neuznali reklamaci, je tam něco spáleného, poslali mraky fotek, jak se do toho neodborně dostávala, což je lež, a má utrum.
doplněno 02.08.14 17:04:Vyndat baterii a vysušit se asi dalo použít u starších mobilů, u těchto dotykáčů to prý nefunguje :/ Hlavně pokud se zapnou moc brzy a nebyl dobře vysušený, něco tam zkoroduje.. ale má mít certifikát na nějakou vodotěsnost. Tak držím palce, ať máte více štěstí, než my
Ono právě ty novější se ani nedají rozebrat . ale taky bych raději sušila třeba týden, sestra ho zapínala a nabíjela skoro hned, takže určitě chyba, počkat co nejdéle.
Jasně :D ségra telefon měla ještě v záruce, tak neotvírala nic přes šroubky, a stejně jí to neuznali .. Proto příště až budu něco kupovat, budu číst recenze, jak probíhá ochota při reklamaci
tato značka se moc neosvědčila.
Vyndat baterii a vysušit může a nemusí zabrat u čehokoliv, nejen u mobilů (ale třeba i u foťáku) je jedno jestli starý/nový/dotykový. Zkorodoat tam může vždy něco. Dceři odkráčel do týdne po vysušení, kolegovi po roce od vysušení. U kolegy jsem jej vyčistil od koroze a šlapal dál, u dcery nezabralo nic. Je to sázka do loterie a většinou to chce rozebrat a pořádně vyčistit, protože pokud se po vysušení chytne tak stejně není vyhráno a může přijít smrt plíživě a samozřejmě v nejnevhodnější okamžik. Jen vysušit by stačilo pokud by spadnul do zcela čisté vody.
doplněno 02.08.14 22:18:Rozebrat se dá všechno
Nevyndavací baterku má snad jen bláznivý Aplle
Ochota našich servisů je strašná obecně, stejně ale v případě mobilů to mají výrobci dobře ošetřené, jsou tam indikační samolepky, které servismanovi prozradí, že mobil navlhnul, takže to se prostě okecat nedá.
doplněno 02.08.14 22:32:Ochota našich servisů je strašná obecně, stejně ale v případě mobilů to mají výrobci dobře ošetřené, jsou tam indikační samolepky, které servismanovi prozradí, že mobil navlhnul, takže to se prostě okecat nedá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.