Nejste přihlášen/a.
Všem přeji hezký den,
obracím se na Vás z žádostí o pomoc z volbou vhodného zařízení.
O co jde? Mám FullHD TV Samsung LE37B650 která sice má podporu internetu ale je to TV v začátcích takže zvládá jen počasí, Twiter a YouTube. Teď se konečně UPC rozhoupalo a zpřístupnilo HBOGO takže bych potřeboval nějaké zařízení které do mého TV dostane internet. Tedy buď Android market (Google Play) nebo alespoň internetový prohlížeč. TV archyv Nova , Prima nebo ČT1 by byl příjemný bonus ale neni podmínkou.
Prostě něco co připnu přes USB nebo HDMI do TV, připojím k netu přes kabel/WiFi a budu moci buď instalovat potřebnou apku nebo otevřít prohlížeč. A to nejdůležitější, nechci do toho vrazit více než max. 2000 Kč
Kamarád mi poradil toto: lg.com/... ale zřejmě se to již nedělá, protože nemohu najít jeho cenu.
Tak snad tady narazím na někoho kdo poradí vhodný přístroj
Předem moc děkuji a přeji Vám hezký a klidný den (večer)
Zaujalo mě toto: alza.cz/... co na to říkáte?
Nebo ještě navrhnu jinou variantu s minimální investicí, ale s podmínkama:
notebook nebo PC s HDMI/DVI výstupem dostatečně dlouhý HDMI kabel (klidně i 20m) a prostě připojit počítač (audio-video) k TV a vše ovládat přes TV. Když si koupíte bezdrátový set na ovládání do 500Kč, tak nemáte žádné omezování. A když už nebudete chtít používat, tak uspíte počítač a přepnete HDMI vstup a sledujete něco jiného Taky řešení a funguje to
Navíc Android Google App se dají nahrát na počítač Win i Linux a tak máte stejné zařízení jako ty TV Smart dongle jen mnohem rychlejší a bez další investice.
A který bys doporučil (brat sám ) Čtyřjádro jsem nenašel. Zatím jsem bral jen z Amazonu nebo eBay. Už jsi od tama objednával? Posílají do ČR nebo musím přes virtuální adresu? Příjde to doporučeně nebo jen jako obyč zásilka (na 90% ji někdo cestou v ČR šlohne)? Nějaké zkušenosti z případnou reklamací?
Dobrý den, podívejte se viz odkaz a případně kupte i jinde. Mám Rikomagic první generace a docela to funguje svižně. Ty další a novější budou jistě už zase lepší. Zdravím!
doplněno 01.08.14 22:46:tealceu - to je vlastně stejný mini PC, jako Rikomagic, ale i s ovládáním.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.