Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Formátování pam. karty

Od: ruzenka odpovědí: 6 změna:

Ahoj, mám mobil NOKIa C2-01. Najednou mi zmizeli všechny všechny fotky a písničky co jsem měla v mobilu uložené. *sok* Když chci otevřít složku "paměťová karta" tak se oběví: pam. karta není naformátovaná, naformátovat pam. kartu? a když dám ano tak se oběví odstranit všechna data na paměťové kartě? a když dám ne tak se paměťovka neformátuje a takhle bych to mohla dělat dokola. Ale já nechci přijít o všechno co mám na kartě - je to pro mě velmi důležité. Prosím poraďte jak z toho ven *modla* aniž bych přišla o data uložená na paměťovce.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, formátovat kartu nesmíte, dokud nejsou data zálohovány - jinak budou smazána, resp. později přepsána. Zkuste tu kartu načíst ve čtečce v PC nebo jiném mobilu. Ale, také může být karta poškozena. Možná by stačilo mobil zcela vypnout a pak zapnout, jestli kartu načte (případně to samé, ale kartu vyjmout a potom vložit). Zdravím!

doplněno 02.08.14 17:50:

Zálohováním dat jsem myslel kopírování obsahu karty někam jinam a kartu až pak formátovat.

ruzenka
hodnocení

Dobrý den, když jsem chtěla data zálohovat tak mi to píše "záložní soubor není k dispozici". Nepomohlo vyndání paměěťovky ani vypnutí mobilu. Ještě zkusím tu čtečku, ale asi to bohužel bude tou kartou. *ee* Přesto moc děkuju ;)

ruzenka
hodnocení

mě se ten obsah ale vůbec nenačte :/

doktpr365*
hodnocení

0x

Nemáte ty data přesunutá do vnitřího úložiště?

frkotou*
hodnocení

0x

Já jednou měl to samé, bohužel nic nezbívalo, než formátovat, ale program recuva našel vše v režimu hloubkové vyhledávání.

ruzenka
hodnocení

a jaký jste měl telefon?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]