Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám mobil NOKIa C2-01. Najednou mi zmizeli všechny všechny fotky a písničky co jsem měla v mobilu uložené. Když chci otevřít složku "paměťová karta" tak se oběví: pam. karta není naformátovaná, naformátovat pam. kartu? a když dám ano tak se oběví odstranit všechna data na paměťové kartě? a když dám ne tak se paměťovka neformátuje a takhle bych to mohla dělat dokola. Ale já nechci přijít o všechno co mám na kartě - je to pro mě velmi důležité. Prosím poraďte jak z toho ven
aniž bych přišla o data uložená na paměťovce.
Dobrý den, formátovat kartu nesmíte, dokud nejsou data zálohovány - jinak budou smazána, resp. později přepsána. Zkuste tu kartu načíst ve čtečce v PC nebo jiném mobilu. Ale, také může být karta poškozena. Možná by stačilo mobil zcela vypnout a pak zapnout, jestli kartu načte (případně to samé, ale kartu vyjmout a potom vložit). Zdravím!
doplněno 02.08.14 17:50:Zálohováním dat jsem myslel kopírování obsahu karty někam jinam a kartu až pak formátovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.