Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Signálový zesilovač

Od: blackburn* odpovědí: 2 změna:
Zdravím všechny nadšence a odborníky!Potřebujeme zesílit signál ve svodu, ale tím způsobem, že těch cca 12V má jít od televize k anténě. Tuto technologii údajně už využívají nové televize a set top boxy. Nevíte, kde bych něco takového našel nebo jak se to jmenuje, protože televize kterou máme to neumožnoje, je digitální. Díky moc :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

0x

myslíš napájení z TV do antény? pokud ano, tak v nastavení by mělo být napájení antény vypnout/zapnout

hodnocení

0x

Mám to chápat tak,že máte anténní zesilovač,někde na koaxu nebo v anténě?To byste potřeboval ješrě anténní napáječ,např.ten na obrázku.Pak Vám bude napájet ten zesilovač,aby byl vůbec funkční.Ale nevím jestli to správně chápu.Jinak jak píše kolega,bývá u nových televizí napajení anteny zap-vyp..Já mám zesilovač v anténě a napáječ,který byl přiložený u antény,mám na koaxui u vstupu do televize.

Signálový zesilovač

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]