Nejste přihlášen/a.
vcera rano zapnu mobil a objevilo se jen logo samsung dál nic, takže jsem googlil a zkusil jsem přehrát firmware přes odin,to jsem povedlo tele se rozjel ,ale nemám signál
Zkontroluj jestli se po zadání kódu *#06# zobrazí číslo IMEI. Jestli ne pak díky nesprávnému flashi firmware došlo k výmazu EFS tj. "životně" důležitých dat nezbytně nutných pro přihlášení do sítě jelikož obsahují informace právě o čísle IMEI, MAC adrese wifi aj. Obnova je bez zálohy velmi obtížná, ne-li nemožná.
Pokud číslo IMEI přítomno je pak vypni telefon a proveď znovu vložení SIM karty do telefonu. Následně zapni telefon do recovery mode (současně podržet Volume (+) + Home + Power) a dej wipe cache partition a wipe data/factory reset a nechat telefon restartovat tj. reboot system now.
Jestliže ani to nezabere pak napiš jak jsi při flashi postupoval a pokud možno co nejpodrobněji aby se odhalila chyba.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.