Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký mobil

Od: lukas000 odpovědí: 5 změna:

Ahoj potřebuju poradit jaký mobil by jste doporučili . Jedná se mi o tyto tři typy :

1: HUAWEI Ascend P7

2 Xiaomi Mi3 WD 16GB

3 Xiaomi Mi2S 32GB

Použití běžný provoz ,tel, sms, internet.

Dík za rady

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

anijeden
hodnocení

0x
Ani jeden. Nemas zac. Ahoooj.

jir*
hodnocení

0x

úpřímně souhlasím s předchozí odpovědí, z těchto ani jeden, raději jít do osvědčených značek a třeba Samsung S4 mini jsem nedávno koupil jako dárek a naprostá spokojenost, a bylo to i levnější než tyto. Pokud to musí být některý z těch tří, tak abych si zobrazil všechny tři vedle sebe a šel podle všech parametrů ... snad bude odkaz fungovat.

mobilmania.cz/...

hodnocení

0x
To jdou teda rady..
Mi2s jsem měl, takže můžu jen pochválit ;)
Ale pro běžný provoz bych volil něco méně náročného :)

hodnocení

0x
Xiaomi nebo huawei neni oberena znacka? Samozrejme bych sel do mi3, za ty prachy dobry mobil a ty predchozi odpovedi neres. Davat za tamtung co se vyrabi naproti v tovarne 2x vic penez nez overene a stejne funkcni znacky :) samsung proste bude zachvili jak apple.

martinhajek*
hodnocení

0x
Na telefonování, SMS a internet nepotřebuješ smartphone. Na to stačí klasický telefon s javou ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]