Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dobrý levný dotykáč

Od: vecernicek* odpovědí: 9 změna:

Sháním pro dceru dotzkový telefon. Chtěla bych max do 2000. Můžete poradit, který je dobrý v poměru cena-výkon-atd. Nebo na co bych měla při výběru koukat. Díky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jupsak*
hodnocení

1x

do dvou tisíc nic moc nepořídíte, radši se ještě 1500 přidejte a kupte si nokii Lumia 630. Já mam akorát na 2 sim karty (duo sim) a nemůžu si telefon vynachválit. Je to můj první dotykáč, má windows phone 8.1 a ještě se mi nestalo, že by se seknul. Velice bytelný- vypadl mi z auta a ani škrávanec, jednou jsem omilem také vylil na mobil pomerančovou matonku, telefon byl naštěstí vybitej, byl v servisu a tam ho jenom propláchli nějakou látkou a funguje jako novej. Platil jsem 250Kč a měl jsem to další den hotové.

georgooo

nokia lumia 630, to je velmi špatný vtip. Nic horšího už snad poradit nejde.Naprosto mrtvý koncept , podobně i značka nokia ... Do 2 tisíc seženete alcatel s androidem

jupsak*

to co vydržela nokie je velece dobré, nevím co proti ní máte. měl jsem předním samsung B2100 ten mi také vypadl z okna, za jízdy z bagru a ještě jsem jím ho přejel, 7tun na mobilu a přežil velice dobré, umejval jsem ho normálně vapkou a telefon fungoval stále dobře.

rskrys*

to se máš c čim chlubit

kutululu
hodnocení

1x

Já bych mohla doporučit Sony xperia Tipo. Jako první dotykáč je úplně ideální. Je malý, skvěle padne do ruky, baterie vydrží poměrně dlouho a má Androida. A cenově se do dvou tisíc vejdete ;)

Tipo lepší než Prestigio a podobné :)
On se Android začne zasekávat po nějaké době na většině zařízení.
Ale za 2 tisíce je Tipo nejlepší volba! :)

hodnocení

0x

Já jsem koupil před měsícem Prestigio 4044 Dual SIM za 2390,- a jsem s ním spokojený.Zatím žádné problémy.Taktéž se neseká.Koupil jsem ho v jednom známém internetovém obchodě za tuto cenu.Jinak bývá tak o 800,-dražší.

sssopel
hodnocení

0x

Do 2000,- se dá sehnat Samsung Galaxy Young. Mám ho jako záložní a přijde mi, že je dokonce rychlejší než můj hlavní Galaxy S. Jediná nevýhoda je horší displej. Ale za tu cenu je to ok.

pet75
hodnocení

0x

Kupovala jsem děckám Samsung Galaxy Young k vánocům za 2300, teď se dá koupit i pod 2000. Pro děcka naprosto vyhovující, mají menší prsty, displej jim taky nevadí. Hlavně, že se na tom dá hrát :) Nevím co by se dalo lepšího za tuhle cenu koupit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]