Nejste přihlášen/a.
Dobry den,
prosim o radu. Vcera jsem si prohlizela zbozi na jednom internet.obchodu. Fungoval normalne, pak jsem to zavrela a kdyz jsem se tam chtela podivat znova, nepustilo me to tam a misto toho se objevilo 400 Bad request a pod tim je napsano- nginx. Kdyz jsem se divala na net, nasla jsem tam radu vymazat historii daneho webu a cookies, ale to nevim, jak se to dela. Mam totiz tablet a na tom to neumim. Brachovi doma ty stranky funguji, ja jsem ale v nemocnici,tak nemam pristup k nicemu jinemu. Poradite mi prosim?
Dekuji.
stránka, kterou chcete vidět znovu, již neexistuje - zkuste zadat jen ty webovky na prodejce a zboží hledat znovu..
Dekuji za radu, ale ani tak to nefunguje, pritom existuji, mluvila jsem s brachou, tomu jdou normalne...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.