Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobil mi pýta PIN siete

Od: mkat* odpovědí: 2 změna:

Dobrý deň.

Ked som vložil do mobilu, Sony Ericsson E 15 i, SIM kartu ,tak sa mi otvorilo dalšie okno a pyta PIN siete.Karta je Orange.

Pri karte T mobil ,mi už nič nepyta.Moja otazka :telefon je blokovaný na iné siete?Alebo mi niekto poradi čo mam zadať do kolonky PIN siete.

Dakujem.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Vypadá to že mobil je skutečně blokovaný. Nevím jestli to na Slovensku ještě operátoři dělají ale u nás už to neexistuje. Přes zadání kódu sítě generovaného podle imei se to dalo obejít ale v praxi se to tak nikdy nedělalo. U smartfounů je normální praxe přehrání ROM. To si po načtení informací z internetu udeláš lehce i sám. Dřív se složitě přehrával firmware v servisu ale dneska je změna ROM v domácích podmínkách běžná praxe.
Jestli si na to netroufneš můžeš si koupit odblokovací simku která se vkládá do mobilu pod tvoji simku a telefon ošálí. najdeš ji na www.chinaprices.us když zadáš unlock sim.
doplněno 30.07.14 12:53: Aha přehlídl jsem že jde o sony-erik tak to ještě smart nebude.

mkat*
hodnocení

Dakujem.Mkat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]