Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, rád bych koupil nový set top box, ale nejsem si jistý jednou věcí, set top box co mám ted, mám od UPC a v něm mám kartu. A mě by zajímalo, jestli tu kartu ze starého set top boxu budu moci bezproblému zapojit do toho nového aniž bych musel zařizovat něco dalšího.
Nepůjde, to Vám můžu s jistotou říci! To by totiž pak takhle udělal každý, aby nemusel platit UPC za pronájem zařízení. Proč si chcete koupit nový stb, když ho máte od nich? Pokud máte LED televizi s CI slotem, tak byste teoreticky ani stb mít nemusel a kartu by ste si strčil rovnou do televize...
Na tohle ti odpoví jedině UPC. Máš STB od nich, tak proč chceš kupovat jiný? Až koupíš jiný televizor a budeš chtít dát kartu přímo do něj, tak budeš muset koupit CI slot od UPC a k němu dostaneš jinou kartu, která je s ním spárovaná. Oni ti jinak nezaručí správnou funkčnost. Do STB nejde jenom TV signál, ale i data od UPC a musí to tedy spolupracovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.