Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Polita klavesnice

Od: dankoss* odpovědí: 17 změna:
dobry den , vcera jsem si polil klavesnici mlikem od krupinek , okamzite jsem letel pro ubrouzky a vysusil jsem ho , pak jsem vyndal baterii a pouzil jsem vetracek pod nootebok a dal jsem ho na klavesnici a uz tu klavesnici vetram dohromady tak 3h , nemam treba zniceny ntb nebo jestli se nemuze neco stat , obcas mam problem z mezernikem ze ho musim furt treba 1min mackat aby nebyl tuhej dekuji dopredu za odpoveddoplněno 29.07.14 17:31: zapomel jsem napsat ze jsem to poprsknul tu klavesnici u NTBdoplněno 29.07.14 18:03: je to ntb ASUS X550VB-XO016Huz jsem to hledal jak vyndat klavesnici beztoho abych musel vydat uplne komplet vse v ntb a pak az klavesnici , prosim poradte jak u tohodle ntb to vyndat

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Klávesnice politá mlíkem nestačí vysušit, musí se rozebrat a umýt, ale na to má málokdo nervy, je to nehorázná piplačka, zde nezbývá než nechat vyměnit za novou, bez důkladného vyčištění bude zlobit a nejspíš čím dál tím víc...

praivo*

Klávesnici vyměnit může, ale kdo ví, kam až se to do toho počítače ("nemam treba zniceny ntb") dostalo...

hodnocení

0x

Klavesnici vyndej a odpoj, proper ve vode se saponatem, proplachni dukladne cistou vodou nejlepe destilkou, nech na slunci dukladne vyprazit nekolik hodin - nejlepe cely den. Melo by to pomoct. Za nic ale nerucim.

Kdyby to udělal hned, ale s uschlým mlíkem to bude docela problém.

dankoss*
hodnocení

zatim nemam z nicim proble, ja to mliko okamzite vysusil a okamzite jsem nasadil vetrak a vetral jsem neustale , ntb jede vpoho , nic nemuzu rozebirat nerozumim tomu , ale jinak diky vsem co mi poradily

zajixxx*

Vyloupnout klávesnici není složitá věc, těch pár minut bych obětoval. Kdyby bylo pod klávesnicí vlhko, asi bych rozebral celý noťas... a pak řešil dále...

Ale vy neobětujete těch pár minut, a zahrajete si raději ruskou ruletu - když ten noťas teď funguje, neznamená to, že za 3 měsíce toumu tak stále bude...

dankoss*
hodnocení

to mam jako dat ten notas na reklamaci a bejt mesic bez notasu?

praivo*

Ne, protože tohle ti neuznají - byla to jen a jen tvoje chyba. Když ho nezvládneš rozebrat sám, zbývá buď servis nebo nějaký kutil (třeba já, pokud jsi z Chebska nebo jsi ochoten zaplatit poštovné). Ale v tuto chvíli už NIKDO nezaručí, že oprava bude úspěšná, přístroj je už na 99,999% elektrolýzou nevratně poškozen.

doplněno 29.07.14 17:43:

Já byl bez noťasu asi měsíc a půl, když jsem čekal, než mi přijde náhradní napájecí konektor...

Dát noťas poprskaný mlékem na reklamaci? To asi neklapne...

dankoss*
hodnocení

to znamena ze za opravu budu platit i kdyz mam jeste 1rok a pul zaruku?

Samozřejmě, záruka se přece nevztahuje na závady způsobené uživatelem.

dankoss*
hodnocení

ps : ntb mam zakoupen u alzy

nevite kolik to bude stat?

praivo*
hodnocení

0x

Nehledej jak vyndat klávesnici, nikdo neví, kam až to nateklo, musí se stejně rozebrat a vyčistit celý.

dankoss*
hodnocení

ale v alze za nejaky poplatek mi to udelj ne kdyz to mam porad v zaruce?

praivo*

To nevím... Rozbil sis to sám, záruka na to nemá vliv!

dankoss*
hodnocení

psal jsem ze zaplatim poplatek v alze ne

zajixxx*

Zaplať si co chceš, ale z hlouposti se nevykoupíš, reklamaci ti neuznají, ani kdyby byly letní vánoce... konej, hledej na YT..., nebo doufej..na happy-end. Ne kecám, nedoufej, máš to (spíš NTB) spočítané :)

Čas běží...ser na naše rady,... a šetři na nový noťas...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]