Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych si koupit tablet s displayem okolo "7".
Neporadil by mi někdo, jakou značku a typ zvolit? Který déle vydží? Možná by pro mě bylo lepší kdyby měl i navigaci, ale podmínkou není.
Děkuji
Nepíšete limitní cenu, tak bych volil něco s Androidem (dívejte se na verze, neberte nic s verzí 3.x a starší) a bez limitu ceny by to mohl být Samsung.
Dobrou technickou podporu v České republice má také Prestigio, nebo značky z velké pětky: Hewlett-Packard (HP), Acer, Lenovo, Asus a Toshiba (byl by tu Samsung, ale toho mám v prvním odstavci). Výbavou v ceně vede ale Prestigio (napájecí adaptéry pro ČR a GB, koženkové pouzdro ve standardu).
Vyhněte se značkám typu GoClever, Colorovo, Manta, Media-Tech, Modecom, Eurocase (česká značka), Evolveo (také česká značka) apod. Tyto značky si nechávají tablety vyrábět v jediné továrně a rozdíl mezi nimi je snad jen v krabičce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.