Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Iphone 4s - výdrž baterky cca 3,5 h

Od: jabkohruska odpovědí: 2 změna:

Zdravím.

Mám nový iPhone, je to super telefon, moc mi vyhovuje, ale ta baterka je strašná. Přemýšlím nad tím, že koupím novou, jelikož mobil už neni v záruce, ta firma, od které to mám, dává záruku jen na 30 dní (asi ví proč - ale to mi neva, ta baterka stojí do 500 kč..)

Myslíte si, že když koupím novou baterku, iPhone vydrží aspoň od rána do večera? To by stačilo. :) applemix.cz/... Přemýšlím o této. Názory? :)

A případně mi i vy můžete napsat, jak byste tu baterku řešili. Zkoušela jsem přeinstalovat ios7, ale výsledek nulový, i restart jsem zkoušela, ale nevidim zlepšení, telefon vydrží cca 3,5 hodiny plynulého používání (nepočítám ty chvíle, kdy mi vegetí v kapse).

Děkuju moc všem, co se mi pokusí jakkoli pomoc

a nepište mi prosím, ať se obrátím na prodejce, díky. (:

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mis007
hodnocení

0x

Ahoj,

shodou okolností jsem tuto věc dělal asi před měsícem z toho samýho důvodu.

zdroj stejný, potřebuješ ještě speciální šroubováček(pentalope) a malej křížovej, seženeš tam taky.

návod na youtube zadat iphone 4s battery replacement

práce pro kohokoliv na 15minut, baterka je potřeba naformátovat.

nasynk problem, šlape dobře :)

hodnocení

0x

Pokud máš ip starší více než 2 roky nemá cenu nad baterkou otálet, já ji měním cca co 1,5 roku..

Nevím co je to za shop a už vůbec nevím co je to za baterku..

Tady máš odkaz kde mají jednak dopravné zdarma a za druhé je to originál baterka kterou tam prakticky dává apple...

alfacomp.cz/...

Výměna baterky je práce cca 2-3 minuty.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]