Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Mám nový iPhone, je to super telefon, moc mi vyhovuje, ale ta baterka je strašná. Přemýšlím nad tím, že koupím novou, jelikož mobil už neni v záruce, ta firma, od které to mám, dává záruku jen na 30 dní (asi ví proč - ale to mi neva, ta baterka stojí do 500 kč..)
Myslíte si, že když koupím novou baterku, iPhone vydrží aspoň od rána do večera? To by stačilo. applemix.cz/... Přemýšlím o této. Názory?
A případně mi i vy můžete napsat, jak byste tu baterku řešili. Zkoušela jsem přeinstalovat ios7, ale výsledek nulový, i restart jsem zkoušela, ale nevidim zlepšení, telefon vydrží cca 3,5 hodiny plynulého používání (nepočítám ty chvíle, kdy mi vegetí v kapse).
Děkuju moc všem, co se mi pokusí jakkoli pomoc
a nepište mi prosím, ať se obrátím na prodejce, díky. (:
Ahoj,
shodou okolností jsem tuto věc dělal asi před měsícem z toho samýho důvodu.
zdroj stejný, potřebuješ ještě speciální šroubováček(pentalope) a malej křížovej, seženeš tam taky.
návod na youtube zadat iphone 4s battery replacement
práce pro kohokoliv na 15minut, baterka je potřeba naformátovat.
nasynk problem, šlape dobře
Pokud máš ip starší více než 2 roky nemá cenu nad baterkou otálet, já ji měním cca co 1,5 roku..
Nevím co je to za shop a už vůbec nevím co je to za baterku..
Tady máš odkaz kde mají jednak dopravné zdarma a za druhé je to originál baterka kterou tam prakticky dává apple...
Výměna baterky je práce cca 2-3 minuty.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.