Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zprovoznit mobil?

Od: palina* odpovědí: 10 změna:

Ahojte všem.Chtěla bych se zeptat,jak si mám zprovoznit dotykový mobil? *plac* .. Zapnout jde úplně v pohodě,ale nějak mi z ničeho nic přestal fungovat dotykový displej.:( Prostě normální tlačítka z boku telefonu jdou,ale jakmile mám zadat třeba pin,tak to prostě nejde.:(
-Jinak,mám NOKIA C5 dotykový.:) Děkuji za rady..

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bartas*
hodnocení

0x
Rekl bych ze mate spatnou dotykovou plochu. Vidim to na vymenu dotyk. plochy.
palina*
hodnocení

Dobře,moc děkuji za radu.A můžu se ještě zeptat,měla bych s tím jít do nějakého elektra..?
-Nebo? :) Děkuji moc!:)

jmlc*

zbozi.cz/...

doporučuji nechat vyměnit v nějakém mobil-servisu...

když jsem si měnil LCD displej sám, prasknul mi :(

palina*
hodnocení

Aha,tak to je mi také líto.No,děkuji moc za radu. ;)

praivo*
Vadný je digitizer, ne displej. A protože digitizer u odporových systémů není skleněný, není co zlomit.
paniks*

Autorizovany servis.zalezi odkud jste, pokud z Prahy tak je to CL NET na Skalce (kdyz vylezete z metra a zeptate se prvniho cloveka kde je tam servis nokia hned vas navede. je to asi minutu chuze od metra.)

metalamania
hodnocení

0x

Tak jak píší ostatní, vadná bude dotyková plocha, autorizovaný servis bych vynechal, jelikož si vezmou částku převyšující hodnotu telefonu.

Zkusil bych nějakého známého případně pokud máte zájem můžete se mi ozvat na zubata.zelva@seznam.cz

Opravuji v Brně již několik let telefony různých značek

paniks*

hloupost. takovahle banalita vyjde na par stovek, tohle neni apple.

sulama

když jsem potřeboval vyměnit dotyk na Samsung S5230, tak si vzali 850Kč...

Přitom originální sklíčko se dá zakoupit za cca 150Kč - bavíme se o maloobchodní ceně!

palina*
hodnocení

Dekuji vse moc! Vazne mi moc pomahate.:) ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]