Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám asi půl roku novou pračku AEG Lavamat 71060SL, pere normálně i vypouští , jen když dojde na ždímání, tak se buben neotáčí do správných otáček a prádlo je mokré, když dám samostatné ždímání, cca 17-6min, tak je to stejné, nejsou tam ty otáčky a navíc, jako by se zasekl displey. Vyčistila jsem čerpadlo, motor vypadá, že jede. Než zavolám opraváře, nevíte někdo co by to mohlo být? Děkuji za odpověd
totak:
tak já mezi ty blázny patřím a zatím se mi to vyplatilo víc než reklamovat - Heč
Třeba například ten tachogenerátorek, opravář jej dá dohromady, nebo jej vymění a závada tam za nějkakjý čas bude zase, ono je to totiž jedno z "kurvítek"
totak:
sice to neodůvodňuje hrabat se v něčem během záruky, ale zakázané to není. Já osobně bych dvouletou záruku zrušil a nechal bych jí jako možnost si jí přikoupit, jsou země kde to tak je a díky tomu mají zboží levnější, jsou země kde si na záruku nehrají vůbec, prostě výrobci nepřipouští výrobní vady. Kdo si myslí, že výrobek od jedné firmy jde do celého světa ve stejné kvalitě je dost bláhový. Nejen, že se výrobky mohou lišit kvalitou, ale i délkou řízené životnosti.
uvolněný rotor tachogenerátorku, který dává řídící jednotce údaj o otáčkách, je umístěn zezadu na motoru pračky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.