Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nastavení tapety

Od: gamapolis® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den.Mám nový smartphone Prestigio 4044 Dual SIM.Nastavil jsem si tam svojí tapetu,svoje vyzvánění pří volání i SMS,ale jednu věc nevím.Pokud mi někdo volá,telefon se rozsvítí a je na něm tapeta s noční přírodou a sluchátko v kroužku,kterým se přijme hovor.Jde mi o tu tapetu.Je to jiná tapeta,než ta která je mnou nastavená.Tahle se objeví jen při tom,když někdo volá.Tak se chci zeptat,jestli jde tahle tapeta nějak změnit a kde bych to našel.Zatím jsem na to nepřišel.Anebo je tam natrvalo a nejde změnit?Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

prskac1*
hodnocení

0x

Nejsem si jistý,ale měla by to být volba - OBRÁZEK VOLÁNÍ nebo tak nějak.

Zkus pohledat.

hodnocení

Já tam právě nic takového nemůžu najít ,ale zkusím se v tom ještě pohrabat.Díky moc

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]