Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cinske telefony

Od: misa3325 odpovědí: 14 změna:

Dobr den potřebuju pomoc nevíte kde by byli schopný opravit čínský telefon a kde by na něho měli nahradní díly prosím díky

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jmlc*
hodnocení

0x

napíšu to sprostě - ušetřil jste za telefon, máte peníze na cestu telefonu do Číny a zpět.. hodně štěstí při reklamaci.

Jestli chcete ČR - musíte hledat nějakého kutila v menších městečkách a zkoušet, hledat..

2kedar*

A Vy sám si skutečně myslíte, že Vaše Nokie byla vyrobena va Finsku..? *smich*

*smich* ... Pokud ano, pak jste neskutečně naivní.!

Tiskárny, počítače, boty, trika, pneumatiky... polovina toho, co na Vás visí je z číny, i kdyby jste nechtěl.!

Firma Adidas už obuv a trička v evropě VŮBEC NEVYRÁBÍ.! Totéž Niké.!

Toliko pro "znalce" kvality. *sok*

jmlc*

Nokia nemám rád - nějak jim nerozumím... mám samsung...

Adidas bojkotuju, kupuju si trika a boty v lidlu

pneumatiky jen CZ

elektronika - pouze ta nejlevnější od českých prodejců, kde je můžu reklamovat nebo servisovat...

Nepředpokládal jsem, že mobilní telefon, na který byl dotaz psán, byl zakoupen v kamené prodejně se servisem - to by asi dotaz napsán vůbec nebyl... Bylo to na 99% zakoupeno přes internet buď v zahraničí nebo přes aukro (tj. v zahraničí) - bez servisu či možnosti reklamace... ale o to levnější :)

misa3325
hodnocení

já jsem cestu tam a ani zpatky neplatila takze tady nic nepiste kdyz nic nevite prosim děkuju jde videt jak lidi umi byt aspon pomoci

hodnocení

0x

co snim je? je neco jineho praskly displej X KO zakladni deska.

misa3325
hodnocení

ne spadl mi na zem chcete fotku klidne vam ji poslu

praivo*

Je to M-Horse S4 mini, má vadný displej. Tohle už je snad 4. otázka o tom samém...

misa3325
hodnocení

a nevíte co bych s nim nela udelat

jmlc*

opravdu jste zvláštní - celou dobu se ptáte, co s rozbitým mobilem, jak ho zpravit a nejlépe zadarmo...

Smiřte se s tím, že je ideální na aukro od korunky na ND.. kupte si nový, nejlépe s pojištěním ...

s tou cestou jste mne nepochopila - čínský tel. byl asi zakoupen přes net v číně ne? tak ho nechte opravit u výrobce - dodavatele.

zajixxx*

Myslím, že se to již alespoň jednou řešilo. Asi jsme neposkytli uspokojivou odpověď... Prostě smůla, ikdyž by se podařilo někde najít náhradní díl tak to prostě není rentabilní...

jmlc*
hodnocení

0x

mobil.bazos.cz/...

a máte "nový"

misa3325
hodnocení

děkuji všem se omlouvám

Pokud je koupen jako nový, zkuste to u prodejce. Ten můj servis zajišťuje i po záruce.
Jenže ten její "nový " stojí v číně 48 dolarů takže by jich za ten z bazoše měla deset a kdyby jí neupadl nejspíš by jí tak 3 roky vydržel. To že jí spadl a rozbil se je mimochodem i v čechách důvodem ke ztrátě záruky takže by si opravu stejně platila sama. Čili - kdyby si koupila mobil třikrát dražší z české distribuce a dala za opravu minimálně 800 bude v mínusu víc než když si koupí druhýho číňana. Jediné co nechápu je, proč zakládá tři dotazy na stejný problém když už v předchozích dostala polopatickou odpověď že oprava nebude rentabilní protože jen cena práce v servisu bude dražší než nový mobil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]