Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je to levnější v zásuvkách PV OD ČEZu

Od: elekop odpovědí: 2 změna:

Mám přímotopy a u ČEZu máme zásuvky, které jsou na přímotopné vytápění takže běží jen ten určitý daný čas. No a já bych se chtěla zeptat jestli já, tam někdy dávám nabíjet mobil a různě no a JE TO TEDY LEVNĚJŠÍ, když nabíjím v těchto zásuvkách? DĚKUJI.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lmgify
hodnocení

8x

Ano, platite levnejsi sazbu za odebirany proud, at uz to pouzivate na topeni nebo na nabijeni mobilu.

Jen ta uspora je minimalni. Spotreba mobilu je v porovnani s tim, co se spotrebuje na vytapeni, uplne zanedbatelna.

hop®
hodnocení

6x

Ano, je levnější, když nabíjíte pouze když běží nízký tarif. V té době ale máte levnější elektřinu ve všech zásuvkách, nejen v těch, které jsou v době vysokého tarifu odpojené. Na nabíječce k telefonu opravdu mnoho neušetříte, ale pokud si na tu dobu načasujete třeba praní, mytí nádobí v myčce, vaření na elektrickém sporáku...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]