Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejdou sluchátka

Od: jupsak* odpovědí: 3 změna:

Nevíte, proč mi nejdou sluchátka u telefonu nokia lumia 630 dual sim. zapojim a stále přehrává hudbu přesd mobil, jen občas se mi stane, že se sluchátka chytnou a hraje se přes ně.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Odhadl bych to na špatný kontakt ve vstupu v telefonu,zkuste jiná sluchatka,třeba to bude lepší.

jupsak*
hodnocení

jiná sluchátka to dělaj taky, ale když tam dávam konektor pomalu tak mi hrajou sluchátka

hodnocení

0x

Špatný kontakt. Předpokládám, že mobil zjišťuje přítomnost sluchátek podle odporu mezi dvěma piny (GND a mikrofon) sluchátek, podle kterých zjistí, zda jsou připojena obyčejná sluchátka (zkrat), nebo handsfree (vyšší odpor).

Jeden z těchto kontaktů bude pravděpodobně znečištěný/vadný.

Pro začátek bych zkusil vatovou tyčinku namočit do lihu a konektor tím vyčistit (pozor ať to nezalomíte uvnitř). Případně zkusil jiná sluchátka, ale předpokládám, že to jste už zkoušel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]