Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozbitý displej

Od: misa3325 odpovědí: 12 změna:

tak to je on ale bohužel tak nejdou vidět skrabance ale jinak jsem myslela ty cerne cary

Rozbitý displej

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
V Hradci je dobrá opravna v Chelčického ulici: mp.cz/... Zkuste se zeptat na cenu na této jejich adrese: servis.hk@mp.cz
Jestli myslíš mobilní pohotovost na rohu tesca tak těm se obloukem vyhýbám. Mám s nima špatnou zkušenost kdy mi jejich zlikvidoval funkční mobil při pokusu přehrát firmwáre firma se neměla k náhradě škody. Cpali mi jiný kus stejné značky ve značně horším stavu a divili se že s výměnou nesouhlasím. Jako alternativu mi nabídli že mobil za výkupní cenu odkoupí. Ovšem jejich nabídnutá výkupní cena byla směšná.
Tak na ně pozor. . .
misa3325
hodnocení

dobře děkuju zeptám se

Já věděl že už jsem ho někde viděl
aurabuy.com/...
Vykašli se na opravu, objednej si novej a ten rozbitej nech na náhradní díly. Za 14 dní to máš na poště. Za opravu dáš tak 6-8 stovek a za nový mobil 9. i kdyby ti na to skočili celníci tak maximálně 1300.- Ta oprava se prostě nevyplatí.

fiser22*
hodnocení

0x

Právě ty černé čáry jsou prasklý display, povrch je pouze krycí dotykové sklo .)

I neoriginální display made in china (jako všechno, jen bez certifikace) stojí okolo 500kč, tudíž je třeba i s prací technika a origo dílem počítat okolo 1000kč, měli by to opravit téměř kdekoliv v servisu

misa3325
hodnocení

děkuji moc.moc jste mi pomohl/a

misa3325
hodnocení

a neznáte nějaky dobry obchod aby byl co nejlevnejsi jinak mockrat dekuji

fiser22*

Přímo v HK ne, jsem z Trutnova, ale ne vždy je dobré se řídit nejlevnější - nejvýhodnější, zrovna u elektroniky to je 50/50, v tomto případě bych si spíš připlatil za originální díl než se pídil po nejlevnějším. Ono by asi bylo nejlepší vzít telefon a jít se optat osobně, jestli jsou vůbec schopni telefon opravit, zeptat se na cenu a porovnat

misa3325
hodnocení

dobře dekuji bydlim kousek u velichovek :) ale moc jste mi pomohl dekuji

misa3325
hodnocení

psala jsem panu servi cinskych telefonu ale ten mi rekl ze pry se t neda koupit ani opravit tak nevim ale rozhodne se zkusim osobne zepotat dekuju vasm moc jste mi pomohl

Osobně mám zkušenost takovou, že displeje, flexikabely a baterky a podobné kompnenty koupené v Číně jsou levné ale zároveň lepší než originály, horší je to s takovými díly jako jsou plastové výlisky (kryty) tam je mnohdy na první pohled vidět, že to není ono.

misa3325
hodnocení

asi pujdu se osobne zeptat at mam jistotu raci diky:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]