Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozbitý displej

Od: misa3325 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den spald mi mobil na zem na podlahu ale neni rozbity displej ale uvnitr jsou cerne cary a ja bych se chtela zeptat kolik by to asi stalo dekuji moc

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zajixxx*
hodnocení

0x

Pokud reaguje na dotyk, tak cena = nový display + cena práce/servisu. Nevíme co je to za tel. a tedy nemůžeme nastřelit cenu opravy.

misa3325
hodnocení

Telefon reaguje jmenuje se M-HORSE S4mini je z číny , ale nevím jestli by šel opravit jinak děkuji za odpověd

zajixxx*

To bude problém... nijak známá značka, náhradních dílů moc nebude. Možná zkusit se poptat výrobce, zda li prodá náhradní díl. Avšak při ceně telefonu cca 1000Kč, to snad asi ani smysl nemá.

misa3325
hodnocení

tento mobil jsme si zakoupila na aukru jenže už nemohu najít prodejce jmenoval se vsepropocitace a mohla bych vasm zaslat foto jak je rozbity na email děkuji

zajixxx*

Klidně jej nahrajte zde - na poraďte.cz

Problém je že ani vyhledávač na největších čínských e.shopech chinaprices.us/... o značce Mhorse nic neví i když bych přísahal že jsem tu značku už někde viděl.
Když zadám S4mini tak mi to displej nabídne za nějakých 43$ což s poštovným (nebude li tam náhodou freeShipping ) vyleze na cca 60 a k tomu připočítej 98 kč co si řekne pošta za proclení a dovozní DPH 20% Nevím kolik stál mobil ale tohle vychází bez práce servisu skoro na 1600.-
Nový mobil sice jen s 512MB RAM a dvoujádrem se dá objednat už kolem 70usd včetně poštovného. Což i s poplatky nebude od ceny opravy moc daleko.
Můžeš zkusit vydat baterku a pořádně opsat označení mobilu podle štítku a zkusit štěstí s vyhledávačem ale moc velkou šanci na úspěch tomu nedávám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]