Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde mi zapnout mobil

Od: awghema odpovědí: 3 změna:

Ahoj, včera večer jsem si vypla mobil a dnes mi nešel zapnot, nereaguje na nic. Nabíječkou to není, zkoušela jsem dvě různé, baterku jsem též několikrát zkoušela vyndat a stále nic. Jsem docela zoufalá, protože v něm mám spoustu informací, které potřebuji. Moc děkuji za každou radu.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A nevybil se Vám?Pokud by se vybil na nulu,pak ho zkuste dát na nabíječku a ěekat a ěekat až se chytne.Může to trvat dost dlouho.Mámě se to stalo.Vůbec nešel zapnout,tak jsem ho dal na nabíječku a nic.Teprve asi za půl hodiny naskočil.Nemusí to tím být,ale zkuste to.

doktpr365*
hodnocení

0x

Asi odešel ,zkusit servis,zda s tím jde něco dělat.Před měsícem mě potkalo to samé,nakonec nebyl díl tak jsem dostal nový.Chce to pravidelně zálohovat,pro takový případ.

kutululu
hodnocení

0x

Mě se to také stalo se Sony Xperia Tipo, z ničeho nic nešel zapnout, tak jsem ho dala na nabíječku a nic. Pak se také po několika minutách chytnul a začal nabíjet a já ho mohla zapnout. Nevím čím to bylo... ale zkuste to, pokud se ani tak nezapne, tak jedině servis.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]