Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak uložit fotky na paměťovou kartu?

Od: kikculina* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

mám nový telefon Nokia 5230. Chtěla bych si uložit moje fotky, které jsem teď v novém mobilu nafotila.

Paměťovou kartu jsem již vložila z boku do mobilu. Našla jsem i kde se karta v menu nachází.

Jen nevím, jak to mám zkopírovat. Když chci fotku poslat na paměťovou kartu, tak se mě to v galerii obrázků,

ani ve volbách v prohlížeči nezeptá, zda-li to chci uložit na paměťovou kartu. Píše jen zprávou, bluetooth, ...

Předem Vám Děkuji za odpověď.

Krista

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Otevři si menu-aplikace-kancelář-správce souborů-paměť telefonu-obrázky, najdi si fotku,popř označ více fotek-volby- organizovat-přesunout na pam.kartu.

Tak nějak by to mělo jít,pokud mě pamět neklame,některý název může být malinko jiný,ale to určitě najdeš.

kikculina*
hodnocení

Děkuji Vám všem za užitečné odpovědi, které mi opravdu pomohli :) Hezký večer :)

hodnocení

3x
Já bych se s tím necrcala v telefonu a připojila to k počítači, ale když už to chceš udělat v něm, tak budeš muset použít nějakého správce úloh. Znám to jen z androidu, ale bude to podobné.
Ukáže ti to složky tak, jak je znáš z PC, tam to najdeš, zkopíruješ do schránky, najdeš kartu a tam vložíš..

prskac1*
hodnocení

3x

A nezapomeň v menu fotoaparátu nastavit jako uložiště paměťovou kartu aby jsi příště nemusela zase přesouvat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]