Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Alcatel 3040D dotykovy

Od: monika123* odpovědí: 3 změna:

Odesel mi muj stary telefon, mela jsme Samsung vysouvaci, max. spokojenost, fungoval pres 5 let. Protoze jsem potrebovala telefon, koupila jsme na doporuceni Alcatel 3040D. Ovladani jednoduche. Fotak tragicky (zlaty muj starous..) a pritom maji oba jen 2 MPx. No a tak jsme projela internet a nasla Samsung Galaxy Young.

A ted. Ktery je odle Vas lepsi? I kdyz se s panem prodavace dohodnu na vymene, nejde i na tom Alcatelu nastavit vychozi nastaveni. Chce to heslo..! zkousela jsem pin, ale hlasi , ze ne..Vyslovene chce heslo telefonu :( to je jako co? PIN to neni..jine heslo na me SIM neni, telefon je den stary, tudiz zadna hesla :)

DEKUJI

Nebo neco takoveho? Samsung S7580 Galaxy Trend Plus , ale ten je uz zas vysoky, do ruky se mi libi ten Galaxy Young. ( Obcas muzika, fotak, klasicky sms a volani. A budik. Mozna do vlaku nejak hry, tak jednu, kdyz uz dotykovy, tak at si muzu neco stahnout z netu :) tim koncim.)

doplněno 21.07.14 07:06:

Ale nejdriv obnovit vychozi nastaveniu toho Alcatelu :( zatim jsem na to neprisla.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkuste 1234 nebo 12345 nebo 0000.

Pokud je ten telefon úplně nový,proč chcete obnovit nastavení?

monika123*
hodnocení

Koupila jsme ho vcera, ale puvodne jsem jela pro ten galaxy. Ale prodavac me ukecal a ja se nechala. A porad chci asi ten druhy...A tady v tom mi dcera uz nastavila plochu a budik. Ja vim...mela jsme si to v klidu rozmyslet a poradit se a ne udelat hura akci a koupit...to vsechno vim :( uz jsme na to prisla, heslo je 1234. Zavolam prodavaci a zeptam se, zda mi to vymeni za ten drazsi a snad? lepsi galaxy.

monika123*
hodnocení

Tak pan prodavac byl velmi ochotny, vse zkontroloval a nabidl lepsi alternativu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]