Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chytrý telefon - Acer nebo LG?

Od: kulhys95 odpovědí: 4 změna:
Dobrý den uvažuji o koupi mobilního telefonu.Zatím se rozhoduji mezi Acer liguid E3 a LG L9 II.Nemáte někdo s těmito telefony zkušenost,nebo neznáte podobně vybavený telefon kolem 5000?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pavelst*
hodnocení

1x

Ani jeden!

S LG podle přátel jsou jenom problémy. Že Acer dělá mobily jsem ani netušil. A to není tradiční značka mobilních telefonů.

Znova bych šel do Samsungu. Levný a dobré zkušenosti. Už mám šestý. A spokojenost. Měl jsem souběžně i Nokie a také fajn.

Doporučuju si počíst na www.mobilmania.cz jsou tam recenze a výsledky testů mobilů podle značek takže se tam něco najde i k tomu aceru. Ve fóru se pak prakticky denně řeší otázky tipu " jaký mobil do 4#5#6# tisíc " Momentálně se tam hodně lidí nadchlo pro čínský kousky ať už z české distribuce nebo přímo z číny. Pokud nebudeš trvat na zavedené značce tak se lidi shodují že Jiuye G4 nebo Xiaomi red rice v cenách kolem 4500 jsou zatraceně vymakaný přístroje. Zopo se dokonce sežene o litr levnějš a přitom má 1GB ram a čtyřjádro.
doplněno 20.07.14 19:15: Ta cena 4500 je myšlena u nás podle serveru Heureka. V Číně se koupí ještě o litr levnějš.

kutululu
hodnocení

1x

Tak tak, jak už je zmíněno, Acer není zrovna nejlepší značkou, i když já si od nich kupuji notebooky celá léta. LG jsem mívala, přátelé také a nebyli jsme vůbec spokojeni, hodně poruchové. V dnešní době bych se poohlédla po Samsung, Nokia, HTC nebo Sony. Hodně muziky za málo peněz teď pořídíte s HTC. I když já osobně preferuji Sony Xperia ;)

redyssek*
hodnocení

0x

Vzhledem ke "kvalitě" tabletů a notebooků od Aceru bych určitě zvolil LG. Ale jak je zde v jiné odpovědi, nejlepší volbou by byl Samsung (já mám Samsung Galaxy Core Plus SM-G350 a jsem naprosto spokojen).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]