Nejste přihlášen/a.
Ako darček sme dostali pekárnu Professor ako sa píše v návode tak sme ju dali vypáliť programom pečení na 10min. ale potom keď sme chceli na druhy deň si upiecť chlebíka tak pekárnička po vložení všetkých surovín a zapnutí začala hnietiť míchat a neprestala , stále len mhnetal a nič museli sme ju vypnuť a po zapnutí zase len hnetala. poradťe čo stým. fidel
doplněno 09.12.08 17:40:Hnetacie metly sa točia pri akomkoľvek programe, napr. sme skúsili nastaviť program samotné pečenie a metly sa stále točili. Nepomohlo ani pridržanie tlačítka START/STOP, aby sa program zastavil. Jediný spôsob zastavenia hnetacích metiel bolo vytiahnutie prívodnej šnúry zo siete.
Používám ETA Dellica a prvních zhruba 3 -5 min. při hnětení nenahřívá, začne až potom a pak následuje další hnětení. Chce to fakt zkontrolovat navolený program
Len ako program skontrolovať a opraviť keď aj po vytiahnutí zo siete by sa mala pekárnička zresetovať, vynulovať programy ako je v návode ale po zapnutí začne automaticky miešať asi je chybné programovanie pekárničky
Ano, tak bych to viděl i já. Reklamujte ji! Je nepříjemné, že budete asi muset rozpracované těsto vyjmout a nádobu umýt... Udělejte si alespoň fotku...
Ale mě se pekárna nezresetuje, když jí vypnu. Zůstává tam program a tak nějak si pokračuje do konce onoho programu. Tak nevím, kde je chyba
To tedy znamená, že máte uvnitř paměťové médium. Nepředpokládám, že vaše pekárna má mechanický časovač... Mám docela solidní stroj, ale paměť, protože není fce delete, se vyruší přerušením dodávky EP.
Nějaká paměť tam je, proto jsem tam dolů strkal baterie. A myslí, že je to zrovna na přerušení EP.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.