Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pekárna Professor

Od: fidel® odpovědí: 14 změna:

Ako darček sme dostali pekárnu Professor ako sa píše v návode tak sme ju dali vypáliť programom pečení na 10min. ale potom keď sme chceli na druhy deň si upiecť chlebíka tak pekárnička po vložení všetkých surovín a zapnutí začala hnietiť míchat a neprestala , stále len mhnetal a nič museli sme ju vypnuť a po zapnutí zase len hnetala. poradťe čo stým. fidel

doplněno 09.12.08 17:40:

Hnetacie metly sa točia pri akomkoľvek programe, napr. sme skúsili nastaviť program samotné pečenie a metly sa stále točili. Nepomohlo ani pridržanie tlačítka START/STOP, aby sa program zastavil. Jediný spôsob zastavenia hnetacích metiel bolo vytiahnutie prívodnej šnúry zo siete.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

slonbonjohn*
hodnocení

2x

Nepíšete, jak dlouho hnetala. Ono to asi u všech trvá víc jak 5 minut...

hodnocení

stále neprestane pokial ju neyitiahneme zo siete a najprv by mala nahrievať a ona po zapnutí hneď mícha a mícha

hodnocení

2x

Prostudovali jste návod? Vaše pekárna má i samostatné programy na hnětení, vaření marmelády atd. Pokud však přístroj pokračuje v hnětení i po přerušení a opětovném zapojení do sítě, bude problém ve stroji. Shodou okolností právě pečeme také, ale v ETA Harmony... Výsledky byly vždy vynikající...

slonbonjohn*
hodnocení

2x

Používám ETA Dellica a prvních zhruba 3 -5 min. při hnětení nenahřívá, začne až potom a pak následuje další hnětení. Chce to fakt zkontrolovat navolený program

hodnocení

Len ako program skontrolovať a opraviť keď aj po vytiahnutí zo siete by sa mala pekárnička zresetovať, vynulovať programy ako je v návode ale po zapnutí začne automaticky miešať asi je chybné programovanie pekárničky

Ano, tak bych to viděl i já. Reklamujte ji! Je nepříjemné, že budete asi muset rozpracované těsto vyjmout a nádobu umýt... Udělejte si alespoň fotku...

slonbonjohn*

Ale mě se pekárna nezresetuje, když jí vypnu. Zůstává tam program a tak nějak si pokračuje do konce onoho programu. Tak nevím, kde je chyba:(

To tedy znamená, že máte uvnitř paměťové médium. Nepředpokládám, že vaše pekárna má mechanický časovač... Mám docela solidní stroj, ale paměť, protože není fce delete, se vyruší přerušením dodávky EP.

slonbonjohn*

Nějaká paměť tam je, proto jsem tam dolů strkal baterie. A myslí, že je to zrovna na přerušení EP.

Jojo, opravdu ji tam máte... je to ale problém v okamžiku kynutí nebo pečení. Myslím vypnutí EP.

slonbonjohn*

Tak to vyřeším dokoupením úpéesky *smich*

miljan*
hodnocení

0x

Je to pekárna? Nekoupili jste míchárnu? *slunce*

hodnocení

Asi máte pravdu je to mícharna ale ešte dobre že ju môžem reklamovať je v záruke, vďaka za rady.

Pokud jsem dobře hledal, vaše pekárna zálohovanou paměť nemá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]