Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mam mobil Huawei ascend y300.Mam ho asi 10 mesicu a od vcera mam z niceho nic problemy s baterkou.Do ted jsem musel telefon nabijet tak jednou denne, coz je normalni, protoze sem ho hodne pouzival (mp3, internet, sms)
Ted ale zacala blbnout baterie.Uz vcera behem dne jsem koukal, ze se mi rychle vybiji.Vecer jsem ho nabil na 70% nez sem sel spat.Kdyz sem vstaval (po necelych 7 hodinach) telefon byl vypnuty, protoze byl uplne vybity.
Nevite cim to muze byt?Odesla baterka?Nezda se mi, ze by odesla takhle najednou, nepozoroval jsem, ze by se nejak postupne snizovala doba fungovani od nabiti.
Nemuze za to treba nejaka softwarova chyba, ktera zere hodne baterky?
Dobrý den, mám baterii v mobilu ještě mnohem starší, ale začala se chovat stejně, jako ta Vaše - ale, jenom za extrémních venkovních teplot. Potom, když se ochladilo, tak se vrátila k normálu a teď očekávám zase problém. Ovšem, to je jen má zkušenost. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.