Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Huawi ascend y300 rychle vybijeni

Od: jirka321 odpovědí: 9 změna:

Ahoj, mam mobil Huawei ascend y300.Mam ho asi 10 mesicu a od vcera mam z niceho nic problemy s baterkou.Do ted jsem musel telefon nabijet tak jednou denne, coz je normalni, protoze sem ho hodne pouzival (mp3, internet, sms)

Ted ale zacala blbnout baterie.Uz vcera behem dne jsem koukal, ze se mi rychle vybiji.Vecer jsem ho nabil na 70% nez sem sel spat.Kdyz sem vstaval (po necelych 7 hodinach) telefon byl vypnuty, protoze byl uplne vybity.

Nevite cim to muze byt?Odesla baterka?Nezda se mi, ze by odesla takhle najednou, nepozoroval jsem, ze by se nejak postupne snizovala doba fungovani od nabiti.

Nemuze za to treba nejaka softwarova chyba, ktera zere hodne baterky?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, mám baterii v mobilu ještě mnohem starší, ale začala se chovat stejně, jako ta Vaše - ale, jenom za extrémních venkovních teplot. Potom, když se ochladilo, tak se vrátila k normálu a teď očekávám zase problém. Ovšem, to je jen má zkušenost. Zdravím!

jirka321
hodnocení

No v noci zadny extremni teploty nebyly, v tom problem neni

olaf71*
hodnocení

0x

koukni tady, třeba tam o tom něco najdeš: androidforum.cz/...

jirka321
hodnocení

To jsem samozrejme zkousel uz predtim...neni tam nic

olaf71*

já si stáhl odtud nejnovější firmware B125 pro Huawei P6 a docela se oživil.

karel51

A jak to souvisí s jeho problémem , proboha?Miluju tyhle rádce, co musí radit za každou cenu, i když úplně blbě

olaf71*

tak nám napiš, jak to nesouvisí, rádče

karlos51

Máš snad pocit, že to, že sis stáhnul firmware na úplně jinej mobil a tím sis ho oživil, nějak souvisí s tím, že někomu odchází baterka?Těžko

olaf71*

proč bych si stahoval FW pro jinej telefon. čti pořádně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]