Nejste přihlášen/a.
Prosím o sdělení stránky, kde se dočtu, jak to mám dělat, dát správně paměťovou kartu Kingston mickro cd. Je to smutné, že cokoliv, čemu člověk nerozumí a je sám se pořád musí ptát.
Chtěla bych prostě vědět návod, co s tím, moc děkuji.
Dobrý den, na té kartě je znázorněná šipka, tak tou vložíte do štěrbiny a zkusíte zamáčknout asi proti tlaku - a ono to zacvakne. Při vyndávání zase tlakem a ono to vyskočí. Zdravím!
doplněno 18.07.14 23:00:kocourovec - záleží na tom, jaký máte mobil. Např. já musím mobil zcela vypnout, sundat zadní kryt a kartu vložit uvnitř mobilu. Po uzavření krytu a zapnutí mobilu je karta hned načtena jako externí úložiště, resp. paměťová karta. Pokud kartu vkládáte do spuštěného mobilu, tak by se snad měla načíst hned - pokud ne, tak mobil po vložení karty zcela vypněte a opět zapněte. Pak už by se karta (pokud byla správně vložena) měla ukázat.
Já myslela jako že ho dám do mobilu a co dál? Aby to fungovalo tak,jak má. Nemá se to nějak spojit - karta s mobilem?
Spojit by se to mělo samo. Jen je dobré přesměrovat ukládání některých dat (třeba fotek) na kartu. Některé mobily si bez karty vše přesměrují do vnitřní paměti, ale po instalaci karty to nepřesměrují na kartu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.