Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chci novy fotak-dobry, ale levny

Od: fotografamater odpovědí: 5 změna:

Mel jsem fotak Nikon CoolPix S3000, byl jsem s ním spokojen, včera jsem natrefil na kompakt Nikon CoolPix S2700 našel jsem, že má lepší parametry, ale i tak si nejsem jistý, jestli je dobrý, nebo znáte nějaký dobrý levný CoolPix pro amatéry?

Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Dobry den, nepisete, jake parametry a vyuziti od fotaku cekate, takze tezke radit. Obvykle dobry fotak nebude uplne levny. Podle Vaseho vyberu soudim, ze chcete kompakt na dovolene a akce? Nebo se focenim budete spis bavit? Potom doporucuji spis fotak, ktery nebude jen automat, ale umozni Vam podrobne nastaveni. Hratky s rozostrenim pozadi a podobne Vam take umozni jen dostatecne velky zoom, nebo uz fotak s objektivy.

2kedar*
hodnocení

0x

... "Dobrý, ale levný".

Mám jen já pocit, že si to nějak vzájemně odporuje.?

2kedar:

Proč by se to mělo vylučovat? Ne vše drahé je zákonitě dobré :-D

doplněno 20.07.14 07:37:

Pokud jste byl spokojen s komaktem od Nikonu, tak není co řešit, musí vám vyhovět cokoliv. Nikon je totiž všeobecně známý, že kompakty mu moc odruky nejdou :-D

kangaroo*

Přesně a Dtesty jsou toho důkazy :)

majsterjoe*

V dnesni dobe?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]