Nejste přihlášen/a.
Mel jsem fotak Nikon CoolPix S3000, byl jsem s ním spokojen, včera jsem natrefil na kompakt Nikon CoolPix S2700 našel jsem, že má lepší parametry, ale i tak si nejsem jistý, jestli je dobrý, nebo znáte nějaký dobrý levný CoolPix pro amatéry?
Děkuji
Dobry den, nepisete, jake parametry a vyuziti od fotaku cekate, takze tezke radit. Obvykle dobry fotak nebude uplne levny. Podle Vaseho vyberu soudim, ze chcete kompakt na dovolene a akce? Nebo se focenim budete spis bavit? Potom doporucuji spis fotak, ktery nebude jen automat, ale umozni Vam podrobne nastaveni. Hratky s rozostrenim pozadi a podobne Vam take umozni jen dostatecne velky zoom, nebo uz fotak s objektivy.
2kedar:
Proč by se to mělo vylučovat? Ne vše drahé je zákonitě dobré
Pokud jste byl spokojen s komaktem od Nikonu, tak není co řešit, musí vám vyhovět cokoliv. Nikon je totiž všeobecně známý, že kompakty mu moc odruky nejdou
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.