Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr mobilního telefonu

Od: jupsak* odpovědí: 5 změna:

potřebuju poradit nějaký chytrý telefon do 5 tisíc. obrazovka 4,3palce, potřebuju aby fungoval a moc mě neštval.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

mobilni-telefony.heureka./...

doplněno 17.07.14 22:06:

Sice jsem uživatelem Androidu, ale musím dát za pravdu, že (zvláště na pomalejším stroji) dokáže někdy pěkně vytočit. Kamarád si koupil ZTE s WP a nemůže si to vynachválit, přešel z Androida.

hrhehe
Zte urcite ne dodej si 3 tacy a kup sony xperia z sice uz je malinko starsi ale s plnou podporou a je to kvalitni telefon

daniell*
hodnocení

1x
" potřebuju aby fungoval a moc mě neštval " .. ber Windows Phone. I po delší době funguje jak má .. já jsem maximálně spokojený. Telefon používám hodně a kdybych se měl vrátit k Androidu asi by mě kleplo.

hodnocení

0x
Za petku ber lg l9 ii, neni to zadny slaby stroj, android jede krasne, sice to je 4,7 palcu, ale je dobre udelany a ma mibi ramecek kolem sebe, takze velikost mobilu jak u 4,3. WP ani neber...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]