Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Telefon a přední foťák

Od: anonymboyy odpovědí: 1 změna:

Zdravím Vás, už delší dobu hledám nějaký telefon s dobrý předním foťákem, bohužel jsem doteď žádný nenašel. Teď mám Huawei Ascend G600, který má přední foťák opravdu katastrofický (přirovnal bych ho k mému starému Siemensu, který měl VGA foťák). Níže zkusím vypsat vše, co by měl telefon umět :
_____
- Displej : 4,5 - 5-
Procesor : 2/4jádro-
Pamět : RAM 1gb, na normální paměti mě vůbec nezáleží, nikdy jsem nezabral víc, než 2gb-
Foťák : Zadní aspon 5mpx, přední aspon 2mpx-
OS : Nejlépe WP, ale nebráním se ani Androidu, pokud je ve verzi aspon 4.2-
Značka - Je mi to uplně jedno, jen aby byl v češtině a dal se objednat nejlíp na Alze-
Cena : Maximálně 5500,-
_____
Koukal jsem například na Huawei G6, který má 5mpx přední foťák a dá se sehnat pod 5tisíc nebo HTC 8x.Jaký telefon by jste mi poradily? Hlavní je ten přední foťák, aby se s ním dalo pěkně fotit a neměl takový ten šum.Děkuji ta každou radu!

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Podívejte se na THL 4400 např. u CZC.cz czc.cz/... . Přední foťák 5Mpx má širokoúhlou čočku od Samsungu - širší záběr, Kvalita dobrá. zadní aparát 8 Mpx, video 1080p. Hlavně mimořádná baterie 4400 mAh - dlouhá výdrž ! Zatím jsem na něm nenašel chybu. Šum za velmi nízkého osvětlení mužete očekávat u každého aparátu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]