Nejste přihlášen/a.
Koupil jsem si kameru do auta GOGEN CC 271 FULL HD 2,7 a paměťovou kartu KINGSTON 32GB ale bohužel se mě to nedaří pořádně zprovoznit. Když zapnu zapalování tak se rozeběhne po chvíli pochopitelně se ztratí obraz a když potom po jízdě vyndám paměťovku a dám do NOTEBOKU tak je tam nahraná jen chvíle a pak nic. Asi jsem při nastavování něco špatně udělal.Jak mam, třeba nastavit "SMYČKU"? A i jiné věci. Díky moc. Radši vysvětlení "POLOPATĚ"!
Tady je návod:
Když to podle něj nepůjde, odneste to na reklamaci. Možná to bude jen vada firmware. Nebo ji rovnou vraťte. Smyčka by tam měla být asi nastavená automaticky. Zformátoval jste před použitím v kameře paměťovou kartu?
Osobně bych značku DeGen nekoupil po špatné zkušenosti s jiným jejich produktem. Všichni v rodině i kamarádi mají různé kamery od značky Mio - Mivue. Já třeba mám typ který má GPS, zaznamená i rychlost a upozorňuje na radary. Překvapilo mě jak dobře to funguje. Je ale pravda, že stojí běžně o zhruba 1000 - 1500 víc než ten GoGen, z Aukra byla za polovinu originálně zabalená. No ale zase fungují všechny naprosto bez problémů. Jeden kolega si koupil podobně drahou kameru z Alzy - nešel pořádně zvuk, tak ji ve 14 ti dnech vrátil a má už taky Mio. Kvalitní jsou i kamery Blackvue - ale ty nemají displej. Zase ale jsou díky tomu mnohem menší a nepřekáží ve výhledu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.