Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Televize Sencor 1401

Od: katty* odpovědí: 8 změna:

Dobrý večer,

poradí mi někdo s televizí. Včera jsem ji normálně vypla. Dnes ji nemohu zapnout. Když se o to pokusím, začne blikat,zapne se a během vteřiny či dvou se vypne.

Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

1x

od Sencoru max. varnou konvici. cena vs. kvalita. nedávno jsme pořizovali dvě stejné mikrovlnky této značky. jedna vydržela dva dny, druhá dva týdny

olaf71:

sencor sice není nějaká světoborná značka, ale co jsem měl možnost mít v ruce (i rozebrané) tak není zase takový šunt, ale musím se přiznat, že spíš bych se bál té rychlovarné konvice než jakéhokoliv jiného jejich výrobku :-D

raadek*
Zřejmě televizor vypíná ochrana z důvodu nějaké závady. Ještě ho zkuste přes noc odpojit ze zásuvky. Pak jedině servis. Jestli se teda vyplatí.

Servis se nevyplatí téměř nikdy a přesto to bývá většinou rentabilně opravitelné :-D

olaf71*

autorádio, televize, mikrovlnka, stb, dvd player, nic nevydrželo, jedině ta varná konvice vydržela min.dva roky.

hodnocení

0x

Toto nám dělala tv sencor také...

Nejprve šla zapnout třeba na potřetí, po nějaké době už vůbec - pouze svítila kontrolka.

Vzáruce nám byl vyměněn napájecí zdroj a prý se to děje celkem běžně...

olaf71*

ano, u Sencoru je běžné, že nefunguje tak jak má spotřebič fungovat. tzn. zapnout zapne televizi

mkat*
hodnocení

0x

Poradiť sa dá : Rozober telku ,prekontroluj studene spoje,nadute kondenzatory,Vadné veci vymeniť,studene spoje preletovať.Skusiť zapnúť.Ak pôjde tak je vyhrané.Ak nie, tak merať napätia.Zistiť nezrovnalosti a opraviť ich.Aik nie ,tak servis ,alebo znami ,ktory sa do toho vyzná.Ale pozor elektrina je "svina" kope.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]