Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám SIM kartu, která je stará asi devět let, a která je od T-mobile. Chtěl by jsem se zeptat, zda-li jde nějak vytvořit nová SIM karta se stávající číslem, ze které by se stala ta nová "mini" SIM karta. Vím, že dnes existují tři velikosti; nejmenší, střední a ta klasická - největší. Já by jsem chtěl svou kartu nějak převést na tu "střední velikost" , ale tak abych měl stále stejné telefonní číslo. Doufám, že jste mě pochopili a budu velice rád za jakoukoliv odpověď.
Přeji hezký den, MrMarkii
Pominu-li možnost fyzické úpravy - což provádějí operátoři speciálními kleštičkami...
Skočte si ke svému operátorovi a požádejte o výměnu SIM karty za jinou velikost. Číslo by vám mělo zůstat.
Pamatuju si, že když jsem si koupil nový telefon, ze starého mi nešla SIMka vyndat. Skočil jsem do Vodafone a slečna mi během chvilky převedla číslo na novou SIMku.
Sice už asi bylo zodpovězeno, ale ještě doplním. Tu Vaší SIM si nenechávejte uštípnout kleštičkami, může se stát, že se odštípne i nepatrný kousek toho důležitého a sim nebude fungovat nebo bude dělat neplechu. Nechte si ji vyměnit za novou, na kterou Vám nahrají Vaše tel číslo a všechno potřebné, jako jste měl na té staré. A pozor, určitě řekněte, že chcete, aby bylo zachováno vše, co máte na té staré SIM. Mě například na tu novou nenahráli možnost využívání internetu a dva dny jsem s tím měla oplétačky, že mi museli SIM reaktivovat. Také jsem byla u T-mobile a vše bylo zdarma
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.