Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Převod na Mini SIM

Od: mrmarkii odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

mám SIM kartu, která je stará asi devět let, a která je od T-mobile. Chtěl by jsem se zeptat, zda-li jde nějak vytvořit nová SIM karta se stávající číslem, ze které by se stala ta nová "mini" SIM karta. Vím, že dnes existují tři velikosti; nejmenší, střední a ta klasická - největší. Já by jsem chtěl svou kartu nějak převést na tu "střední velikost" , ale tak abych měl stále stejné telefonní číslo. Doufám, že jste mě pochopili a budu velice rád za jakoukoliv odpověď.

Přeji hezký den, MrMarkii

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pominu-li možnost fyzické úpravy - což provádějí operátoři speciálními kleštičkami...

Skočte si ke svému operátorovi a požádejte o výměnu SIM karty za jinou velikost. Číslo by vám mělo zůstat.

Pamatuju si, že když jsem si koupil nový telefon, ze starého mi nešla SIMka vyndat. Skočil jsem do Vodafone a slečna mi během chvilky převedla číslo na novou SIMku.

mrmarkii
hodnocení

Dobře, děkuji za odpověď. A bude ta úprava něco stát, nebo je to zdarma?

Nevím jak jiný operátor, ale Vodafone zdarma...

hodnocení

0x
Také jsem si koupila nový mobil na mini sim, donesla jsem stávající klasickou sim na pobočku, kde prodávají T mobile, a tam mi ji pan zdarma vyměnil na počkání za mini sim, číslo zustalo stejné, i kontakty zachoval i sms, proste ji jen zkopíroval;)
mrmarkii
hodnocení

Přesně tuto odpověď jsem potřeboval. Děkuji mnohokrát za odpověď. ;)

kutululu
hodnocení

0x

Sice už asi bylo zodpovězeno, ale ještě doplním. Tu Vaší SIM si nenechávejte uštípnout kleštičkami, může se stát, že se odštípne i nepatrný kousek toho důležitého a sim nebude fungovat nebo bude dělat neplechu. Nechte si ji vyměnit za novou, na kterou Vám nahrají Vaše tel číslo a všechno potřebné, jako jste měl na té staré. A pozor, určitě řekněte, že chcete, aby bylo zachováno vše, co máte na té staré SIM. Mě například na tu novou nenahráli možnost využívání internetu a dva dny jsem s tím měla oplétačky, že mi museli SIM reaktivovat. Také jsem byla u T-mobile a vše bylo zdarma ;)

mrmarkii
hodnocení

dobře, děkuji za vaši odpověď. Budu na to myslet

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]