Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Funkčnost Autoradia s USB

Od: veverika odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, chceme si koupit nové autoradio a jelikož máme zkušenost jen s autoradiem na CD, tak potřebujeme radu - máme na Flash disku stažené skladby v sekcích např. Blues, pop, rock atd. v každé sekci máme několik desítek písniček. bude to fungovat, normálně přehrávat po odmáčknutí té sekce a výběrem skladby? chápu to dobře?

moc děkuji za rady.

vím, že vypadám jak úplný hnup, ale když něco nevím raději se zeptám.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, předpokládám, že na té flashce jsou ty skladby ve složkách. Vy si musíte koupit takový přístroj, který má port USB, umí přehrávat z flashky (může tam být omezení velikosti použité flashky) a ještě umí přehrávat vybrané složky (asi volba přehrávat Folder). Zdravím!

doplněno 14.07.14 05:25:

bmbx - ano, ano - přístroj s portem USB. A některé přístroje umí jenom "mastit" jednu MP3 za druhou (a na řazení do složek neberou ohled). Já bych si vybral přístroj, u kterého je to v manuálu jasně napsané, že to umí přehrávat podle složek.

ben:

otázka zněla autorádio s USB :)

A ještě jsem neviděl aby i ta nejobyčejnější MP3 neuměla přehrávat ze složek :)

Pro tazatele ano bude to tak fungovat...

doplněno 14.07.14 05:36:

Asi nějaký 100letý, ne? Já bych předpokládal, že dnes už je běžné, že to navíc roztřídí podle intrpreta, podle alba, podle skladby, jak to umí dnes každý mobil s přehrávačem :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]