Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chceme si koupit nové autoradio a jelikož máme zkušenost jen s autoradiem na CD, tak potřebujeme radu - máme na Flash disku stažené skladby v sekcích např. Blues, pop, rock atd. v každé sekci máme několik desítek písniček. bude to fungovat, normálně přehrávat po odmáčknutí té sekce a výběrem skladby? chápu to dobře?
moc děkuji za rady.
vím, že vypadám jak úplný hnup, ale když něco nevím raději se zeptám.
Dobrý den, předpokládám, že na té flashce jsou ty skladby ve složkách. Vy si musíte koupit takový přístroj, který má port USB, umí přehrávat z flashky (může tam být omezení velikosti použité flashky) a ještě umí přehrávat vybrané složky (asi volba přehrávat Folder). Zdravím!
doplněno 14.07.14 05:25:bmbx - ano, ano - přístroj s portem USB. A některé přístroje umí jenom "mastit" jednu MP3 za druhou (a na řazení do složek neberou ohled). Já bych si vybral přístroj, u kterého je to v manuálu jasně napsané, že to umí přehrávat podle složek.
ben:
otázka zněla autorádio s USB
A ještě jsem neviděl aby i ta nejobyčejnější MP3 neuměla přehrávat ze složek
Pro tazatele ano bude to tak fungovat...
doplněno 14.07.14 05:36:Asi nějaký 100letý, ne? Já bych předpokládal, že dnes už je běžné, že to navíc roztřídí podle intrpreta, podle alba, podle skladby, jak to umí dnes každý mobil s přehrávačem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.