Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny..Potřebovala bych od vás poradit..Chci koupit k vánocům navigaci do auta..Ale max. cca. za 3500kč. Mohli byste mi doporučit jakou značku a hlavně na co si dát při nakupování pozor?Mají všechny navigace češtinu a automatickou aktualizaci map?Poraďte prosím.Zatím jsem slyšela pouze tip na TomTom a Mio mi jeden z jeho uživatelů nedoporučoval..Budu ráda, za každou vaši radu..Hezký den všem..
3500 je rozumna cena. Nema to zbytecnosti, ktere stejne nikdo nepouzije, ale umi to vsechno, co navigace umet ma.
Ze by v Cechach nebyla navigace s ceskou lokalizaci je malo pravdepodobne. Automaticke aktualizace myslite jak? Pristroj musite pripojit k PC a aktualizace stahnout z netu. Na to jsou dobre vsechny znamejsi znacky navigaci.
Osobne sem si koupil v lete navigaci Evolve (celkem neznama), byla za 3500, vpodstate okamzite nasla signal, nikdy se mi zatim nesekla, vzdy vypocitala cestu (jak seknuti tak ztraceni se pri vypoctu neni neobvykle u navigaci), dodava se s podrobnymi mapamy CELE Evropy od iGO (samotne se prodavaji asi za 5000). Dovedla mi bez problemu vsude od Srbska az po Anglii. Dodava se z nejnovejsima mapama (jaro 2008) Jeji nevyhoda je, ze se zatim neresi zpusob aktualizaci.
Za tu cenu je ma ale dobry pomer cena/vykon.
Děkuji moc za odpověď..Já si právě taky myslím,že za tuhle cenu se dá koupit normální navigace bez "zbytečností". Co jsem myslela tou aktualizací map..u popisu jedné navigace psali - automatická aktualizace map 30 dní po instalaci - a u ostatních ne..takže nevím,co to znamená..Na co bych si teda v obchodě měla dávat pozor..?Co by to mělo určitě mít?Nebo na co bych mohla "narazit"?Nejsou u těch nejlevnějších nějaké "háčky" ,že tam třeba není vše a něco se potom musí dokoupit a investovat další peníze,abych jí vůbec zprovoznila?
oOsvědčené jsou tom tom a právě mio, které mám. Tom tom moc nekecá, ale nic moc grafika, mio pořád mluví, ale je jinak dobrý. Aktualizace si musíte dokupovat, ale jsou i jiná řešení. Na ceně záleží, kolik map si pořídíte, resp. kam s tím chcete jezdit. Nejlepší je spojit koupi mobilu s vestavěnou navigací. Zabijete dvě mouchy jednou ranou. Tak to mám já.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.