Nejste přihlášen/a.
Vím že toto je dosti stupidní dotaz ale budiž, dnes mi spadl noťas z postele na zem spadl horní levou částí te okraj se mi zničil smáčkl se a posunul dopředu, myslíte že by se to dalo narovnat?
Jestli to chápu dobře, je to levý horní roh displeje? No, pokud to nemá vliv na funkci rostlináře, tak je to jen vada z estetického hlediska a na nějaké pokusy s narovnáním bych se vybodl-může to nadělat více škody než užitku.
ernie:
až na to, že si myslím, že noťas nepůjde moc dobře zavřít a pokud jej tazatel občas přenáší, může si "dodělat" displej při přenášení, hodně se divím, že přežil tohle.
Ano levý horní roh) na funkci to vliv nemá ale přece jen je skoro nový a já jelikož jsem nešikovná tak jsem ho zničila což mě mrzí tak jestli by se to mohlo nějak "napravit"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.