Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

IPhone ze zahraničí

Od: zuntr* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, kdybych si koupil iPhone v zahraničí např. v USA a dovezl bych si ho do Česka a tam se mi rozbil, tak šlo by ho tam opravit nebo by řekli že je koupenej ze zahraničí tak mi ho neopraví?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
"V české republice není na mobilní telefon ze zahraničí piskytovan autorizovaný servis." Nicméně najdete množství servisů, které servis pro iphone dovezených ze zahraničí provádí.

hodnocení

0x

Pokud koupíš nový kousek Apple poskytuje celosvětovou záruku (min ČR ji má SK třeba ne).

Tudíž stačí zajít do onoho Apple store a chtít nový kousek, bez problému jej vymění...

1.Apple store v ČR není pouze jejich poštovní pobočka, tzn. vše toto platí ale lze to řešit pouze poštou.

2.Tyto koupě se už cca roky neoplatí...hlavně z důvou 2 leté záruky...já na ni ukecal utopený přístroj...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]