Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vrčení zvuku u LCD televize Sharp

Od: montana9908* odpovědí: 1 změna:

LCD televize Sharp LC-32DH65E , která má digitální příjem ze satelitu , který mě zařizovala odborná firma a bezproblémově mě práci předala k mé spokojenosti , najednou televize po týdnu začala mírně vrčet u všech naladěných kanálů.

Pravděpodobně malá vnučka mě musela na dálkovém ovladači sáhnout na zvukovou normu optimálního příjmu a já na tento problém nemohu přijít. Prosím o radu na co se zaměřit neboť jsem zkoušel nastavení jazyka zvuku,zdroj vstupu,režim zvuku podle návodu , ale vrčení u naladěných kanálů je slyšet i při stlumené hlasitosti přístroje.

Budu vděčen za každou vaši radu.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Já bych doporučil zkontrolovat kabeláž na vstupech, mohl by to dělat špatný kontakt - vlastní zkušenost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]