Nejste přihlášen/a.
Budu kupovat novou TV. Něco kolem úhlopříčky 90cm. Mám pouze požadavek, aby měl co nejmenší spotřebu elektřiny(jakýsi LED?) a aby byl braz ostrý i při pohybu, hokeji atd. Většina TV v prodejnách(a je jich tam puštěných třeba dvacet) má neklidné a mírně rozmazané kontury, když hlasatel pohne mírně hlavou, trvá chvilku než se kontury uklidní(dopočítají?). Který ukazatel(parametr) bych si měl hlídat, aby byl obraz ostrý i při pohybu aspoň jako na starých dobrých barevných analogách?! Pokud doporučíte konkrétní typ, budu rád a půjdu se na obraz takové TV podívat do velkoprodejny v Brně.
Pokud se chcete hodně dívat na sport, pořiďte si plazmovou televizi. Sice se říká, že má velkou spotřebu elektřiny, ale já jsem srovnávala s LED televizí a na spotřebě byly nastejno, né-li možná méně. Pokud chcete LED televizi, tak při výběru je důležitý parametr kolik má Hz. Nejméně by měla mít tak 100Hz někteří už dopořučují více jak 200Hz. Samozřejmě už je to ale jiná cenová relace...
A v prodejnách pozor, tam se snaží o co nejlepší obraz, takže samozřejmě pouští samé filmy v nejlepší HD kvalitě. Doma když si pak pustíte normální pořad co není v HD, tak se nestačíte divit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.