Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přesun SMS zpráv z mobilního telefonu do PC

Od: lucyy odpovědí: 6 změna:

Ahoj:),

nevíte někdo, jak přesunout smsky, které mám v mobilu (je jich dost a zabírají mi paměť) do počítače? Jak je zkopírovat? Nebo to jde nějak přesunout na SDkartu? (Mám pocit, že ne..)

Mám Samsung Galaxy Ace.

Děkuji za pomoc!

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jokeer*
hodnocení

0x
Ahoj. SMS můžeš zálohovat pomocí Samsung KIES. Ale nemůžeš je prohlížet v počítači, jen je pak obnovit zpátky do telefonu :) Jinak přijde mi to jako blbost, že by ti SMS zaplnily paměť v mobilu, za to můžou stažené aplikace. V mobilu také prohlédni v Moje soubory, složku download jestli tam nemáš zbytečnosti. Jinak odinstalujte zbytečné aplikace, tím se paměť uvolní, SMS zabírají jen nepatrnou část paměti :)

Proč by sms nemohly zaplnit paměť? Jsou experti co mají v mobilu 1500 sms a pak se díví, že se mobil brání :-D

doplněno 10.07.14 18:45:

No vždyť to říkám *smich*

Takže radši, než smazat staré smsky, budete řešit jejich zálohování. Jo taky si nějaké sms schovávám, ale jen pár důležitých. cca 30 :-D

doplněno 10.07.14 18:55:

No nevím, ale podle podpory O2 Samsung kies neumožňuje přenos sms do PC. Ale je to z r.2012, tak to možná nová verze umí.

Jinak pracovat s smskama by měl umět MyPhoneExplorer. Tady je stručný návod jak na to

doplněno 10.07.14 18:58:

Jinak pokud chcete jen zálohu umí to SMS Backup & Restore od Googlu.

lucyy
hodnocení

Já smsky nikdy nemazala... Jejich tam opravdu hafo ;).

lucyy
hodnocení

Přesněji 2185 sms zpráv.

lucyy
hodnocení

Ale našla jsem aplikaci SMS Backup+... to se mi ty sms zálohují na gmail... takže ok:)

jokeer*
Říkám spíše pročistit mobil, pomůže to i s plynulostí telefonu :) Samsung galaxy Ace má malou vnitřní paměť, tudíž mazání SMS bych nechal až jako poslední možnost, pokud bych o ně nechtěl z jakéhokoliv přijít.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]