Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
nevíte někdo, jak přesunout smsky, které mám v mobilu (je jich dost a zabírají mi paměť) do počítače? Jak je zkopírovat? Nebo to jde nějak přesunout na SDkartu? (Mám pocit, že ne..)
Mám Samsung Galaxy Ace.
Děkuji za pomoc!
Proč by sms nemohly zaplnit paměť? Jsou experti co mají v mobilu 1500 sms a pak se díví, že se mobil brání
No vždyť to říkám
Takže radši, než smazat staré smsky, budete řešit jejich zálohování. Jo taky si nějaké sms schovávám, ale jen pár důležitých. cca 30
No nevím, ale podle podpory O2 Samsung kies neumožňuje přenos sms do PC. Ale je to z r.2012, tak to možná nová verze umí.
Jinak pracovat s smskama by měl umět MyPhoneExplorer. Tady je stručný návod jak na to
doplněno 10.07.14 18:58:Jinak pokud chcete jen zálohu umí to SMS Backup & Restore od Googlu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.